Bean-to-Bar chokolade – mere end bare chokolade
Bean-to-Bar chokolade er ikke "bare" chokolade – det er en rejse fra bønne til (chokolade)bar. Vores chokolade laves helt fra bunden, begyndende med nøje udvalgte kakaobønner, som gennem en række omhyggelige trin forvandles til den færdige chokolade. Vi prioriterer kvalitet, gennemsigtighed og ægte håndværk.
Hver chokoladevariant laves altid med bønner fra én enkelt oprindelse. Det fremhæver bønnernes og årgangenes unikke smagsprofiler og giver en autentisk smagsoplevelse.
I produktionen bruger vi kun kakaobønner og sukker – og til mælkechokolade naturligvis også mælkepulver. Derudover tilbyder vi et udvalg af chokolader med spændende smagsnuancer som chili, kaffe, hindbær og citron. Alle tilsætninger lever selvfølgelig op til vores høje kvalitetskrav.
Chokoladen fremstilles i vores lokaler på Trepkasgade i Frederiksbjerg, Aarhus. Her sker produktionen i små, håndværksmæssige partier. Du er altid velkommen til at kigge forbi og opleve, hvordan vores chokolade bliver til.