Det handler om kakao…
først og fremmest
Tanzania - Kokoa Kamili
Kokoa Kamili – Bæredygtig Kakao fra Tanzanias Hjerte
Haiti - PISA
PISA har siden 2013 revolutioneret Haitis kakaoproduktion ved at centralisere fermenteringen og på den måde producere høj kvalitets kakao som også giver en højere indtægt til småproducenterne
Honduras - ASOPROPIB
Productores Pico Bonito blev etableret i 2013 og har speciel fokus på fokus på bæredygtighed og social udvikling
Indonesien - Gaura Estate
Gaura Estate blev etableret i 1990 af Hengky Lianto og hans familie med det mål at forbedre levevilkårene for det lokale samfund og genoprette en del af den lokale biodiversitet.
Om os…
Hvad er chokolade? I vores manufaktur på Frederiksbjerg i Aarhus kan du opleve, hvordan chokolade bliver til – fra nøje udvalgte, bæredygtige og socialt ansvarligt producerede kakaobønner til den færdige smagsoplevelse. Her kan du både se, dufte og smage processen, der forvandler kakaobønner sammen med råvarer som rørsukker og mælkepulver til chokolade af højeste kvalitet.
Tilmeld dig til vores nyhedsmail her: