


Kakaobønner uristet
Rå kakaobønner - kun fermenteret og tørret på gården.
Det giver du fuld valgfrihed hvordan du vil bruge dine kakaobønner. NB: Bønnerne er som sagt fermenteret og tørret, ofte under åben himmel på produktionsstedet. Det kan ikke betragtes som mikrobiologisk ren og bør derfor varmebehandles.
Rå kakaobønner - kun fermenteret og tørret på gården.
Det giver du fuld valgfrihed hvordan du vil bruge dine kakaobønner. NB: Bønnerne er som sagt fermenteret og tørret, ofte under åben himmel på produktionsstedet. Det kan ikke betragtes som mikrobiologisk ren og bør derfor varmebehandles.
Rå kakaobønner - kun fermenteret og tørret på gården.
Det giver du fuld valgfrihed hvordan du vil bruge dine kakaobønner. NB: Bønnerne er som sagt fermenteret og tørret, ofte under åben himmel på produktionsstedet. Det kan ikke betragtes som mikrobiologisk ren og bør derfor varmebehandles.
Kakaobønnerne ristes, knækkes og skallerne fjernes. Tilbage er kakaonibs, som så er starten af enhver chokolade, men som også kan bruges og nydes til mange andre retter og formål. En rigtig superfood!