


Mælkechokolade
Fra 22,50 kr.
Vores mælkechokolade laves som udgangspunkt af kakaobønner, sukker og mælkepulver. Kakaoprocenten starter ved midt i 50erne og kan gå til over 80%. Typisk ligger den hos os dog mellem 50 og 70%
Origine:
Vægt:
Antal:
Tilføj til indkøbskurv
Vores mælkechokolade laves som udgangspunkt af kakaobønner, sukker og mælkepulver. Kakaoprocenten starter ved midt i 50erne og kan gå til over 80%. Typisk ligger den hos os dog mellem 50 og 70%
Vores mælkechokolade laves som udgangspunkt af kakaobønner, sukker og mælkepulver. Kakaoprocenten starter ved midt i 50erne og kan gå til over 80%. Typisk ligger den hos os dog mellem 50 og 70%
Interessant er også lovgivningen: I Danmark skal “mørk” chokolade mindst indeholde 43% kakaoandele, mælkechokolade 30% og overtrækschokolade min. 16% affedtet kakao (kakaopulver) - alle vores chokolader har en kakaoprocent på over 50% - de fleste mellem 55 og 75%, og det gælder også mælkechokoladerne.
Den hvide chokolade er en undtagelse, her ligger kakaoprocenten (kakaosmør) på 40-45%
Fra Lovgivningen:
§ 7. Varebetegnelserne » mørk chokolade « , » mælkechokolade « og » overtrækschokolade « , som omhandlet i bilag 1, kan suppleres med angivelser og betegnelser, der vedrører kvaliteten, såfremt:
1) Mørk chokolade har et indhold på mindst 43 % kakaotørstof, heraf mindst 26 % kakaosmør.
2) Mælkechokolade har et indhold på mindst 30 % kakaotørstof og mindst 18% mælketørstof, der er fremstillet af helt eller delvis inddampet sødmælk, letmælk eller skummetmælk, fløde, eller helt eller delvis inddampet fløde, smør eller mælkefedt, heraf mindst 4,5 % mælkefedt.
3) Overtrækschokolade har et indhold på mindst 16 % affedtet kakaotørstof.