


Chokolade 100% Ceremoniel og Special Edition
Vores ceremonielle chokolade omfatter p.t. to 100% chokolader fra Honduras og Haiti. Vi har valgt at begrænse begrebet “Ceremoniel kakao” til de områder som har tradition for chokoladeceremonier.
Alle andre 100% chokolader, produceret efter same strenge retningslinjer kaldes så “Special Edition” - pt. en type fra Tanzania
Produktionen forgår meget omhyggeligt - kakaoen bliver renset ekstra for at fjerne så mange skaller som muligt - og ud over det males den ved lave hastigheder over lang tid, hvor temperaturen aldrig kommer over de 40 grad celcius. Den ligger typisk omkring de 35 grader.
Chokoladen bliver ikke tempereret og det gør den perfekt til ceremoniel chokolade eller drikkechokolade.
Vores ceremonielle chokolade omfatter p.t. to 100% chokolader fra Honduras og Haiti. Vi har valgt at begrænse begrebet “Ceremoniel kakao” til de områder som har tradition for chokoladeceremonier.
Alle andre 100% chokolader, produceret efter same strenge retningslinjer kaldes så “Special Edition” - pt. en type fra Tanzania
Produktionen forgår meget omhyggeligt - kakaoen bliver renset ekstra for at fjerne så mange skaller som muligt - og ud over det males den ved lave hastigheder over lang tid, hvor temperaturen aldrig kommer over de 40 grad celcius. Den ligger typisk omkring de 35 grader.
Chokoladen bliver ikke tempereret og det gør den perfekt til ceremoniel chokolade eller drikkechokolade.
Vores ceremonielle chokolade omfatter p.t. to 100% chokolader fra Honduras og Haiti. Vi har valgt at begrænse begrebet “Ceremoniel kakao” til de områder som har tradition for chokoladeceremonier.
Alle andre 100% chokolader, produceret efter same strenge retningslinjer kaldes så “Special Edition” - pt. en type fra Tanzania
Produktionen forgår meget omhyggeligt - kakaoen bliver renset ekstra for at fjerne så mange skaller som muligt - og ud over det males den ved lave hastigheder over lang tid, hvor temperaturen aldrig kommer over de 40 grad celcius. Den ligger typisk omkring de 35 grader.
Chokoladen bliver ikke tempereret og det gør den perfekt til ceremoniel chokolade eller drikkechokolade.
Vores